+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Penzion Alfa Poděbrady Отзывы

рейтинг отеля

89%
Очень хороший

by 19 reviews

  • Персонал

    94%
  • Чистота

    89%
  • Оборудование

    89%
  • Комфорт

    82%
  • Соотношение цена / качество

    88%
Show reviews written by:
  • Семья с маленькими детьми
  • Молодая пара
Сортировать по:
Show:

Vladimír Hrdina

Группы друзей, 17.10.2017

Čeština

  • Overall rating
84 %
  • Vzorová masáž i péče o klidné prožití víkendu

  • Manželské lůžko s mezerou mezi madracemi

Personál
9
Služby
7
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Michaela Škardová

одинокий путешественник, 17.10.2017

Čeština

  • Overall rating
90 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Smíd Rudolf

одинокий путешественник, 16.10.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Super

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zuzana Helclova

одинокий путешественник, 9.10.2017

Čeština

  • Overall rating
90 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
9
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Jana Vladyková

Другая группа, 4.10.2017

Středočeský kraj

  • Overall rating
100 %
  • Příjemná paní recepční i pracovnice wellness. Snídaně vynikající. Klid, příjemná atmosféra. Doporučuji všem.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan Šebek

одинокий путешественник, 4.10.2017

Čeština

  • Overall rating
88 %
  • Pobyt v penzionu Alfa jsme si užili společně s našimi kolegyněmi. Pěkný a klidný penzion, dobré služby a co se týče welnes bylo to velmi příjemné. Zároveň přálo i počasí. Počítáme s opakováním pobytu, zřejmě z jara až vše pokvete. Děkujeme. Šebkovi.

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Ivana Prokopová

одинокий путешественник, 12.9.2017

Čeština

  • Overall rating
74 %
  • Velice milý a ochotný personál,

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Lenka Boštíková

Пожилые пары, 21.8.2017

Pardubický kraj

  • Overall rating
80 %
  • Ubytování přímo na kolonádě, krásné prostředí. Luxusní wellnes služby. V okolních restauracích super gastronomický zážitek.

  • Příliš měkké matrace. Postrádali jsme věšák na oblečení případně ramínko. Na oblečení pouze šuplíky.

Personál
8
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

Группы друзей, 3.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Krásné pokoje, velmi milá a ochotná paní recepční Mohla jsem vzít pejska .o)

  • Z důvodu obsazenosti hotelu nebylo poskytnuté parkovací místo

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion Alfa Poděbrady replied to this review.
Vážení hosté, děkujeme Vám za vyplnění recenze. Jsme rádi, že se Vám v našem penzionu líbilo a ceníme si pochvaly našeho personálu. Vzhledem k poloze v centru na lázeňské kolonádě je bohužel počet míst pro parkování omezen, omlouváme se za komplikaci. S pozdravem, tým penzionu Alfa

Anonym

Семья со взрослыми детьми, 23.7.2017

Praha Česká republika

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Věra

Пожилые пары, 9.6.2017

Mělník Česká republika

  • Overall rating
84 %
  • Dobré umístění na kolonádě, milý personál.

  • Příliš měkké matrace, jinak jsme byli spokojeni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8
Penzion Alfa Poděbrady replied to this review.
Dobrý den Věro, děkujeme Vám za vyplnění recenze. Věříme, že bude Vaše hodnocení přínosné i pro další cestovatele. Rádi Vás v Poděbradech opět někdy přivítáme. S pozdravem, tým penzionu Alfa

Miroslav

Пожилые пары, 5.6.2017

Orlová-Lutyně Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Celkové prostředí.....

  • Někteří hosté byly v nočních hodinách hluční/bouchání dveří/

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6
Penzion Alfa Poděbrady replied to this review.
Dobrý den Miroslave, velmi Vám děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že se Vám pobyt vydařil a omlouváme se za nepříjemnosti s hlukem. Doufáme, že nám zachováte přízeň. S pozdravem z Poděbrad, tým penzionu Alfa

Anonym

одинокий путешественник, 18.5.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 8.5.2017

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 24.2.2017

Čeština

  • Overall rating
64 %
  • vysoký poplatok za "parkovné"...začo poplatok ked parkovisko je úplne prázdne a nenazvala by som to parkoviskom ale zadný dvor. V kúpelni by to chcelo poriadne vyčistiť odparovač špina riadna, málo miesta v izbe, vetranie nemožné chýbalo mi otvoriť okno

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8
Penzion Alfa Poděbrady replied to this review.
Záporný komentář nás velmi překvapil už jen z důvodu, že nejsme hotel s nonstop recepcí a recepční vyšla vstříc klientce a čekala na její půlnoční příjezd ačkoliv máme nájezdy pouze do 18:00. Parkování je za poplatek z důvodu zamykání a bezpečnosti právě v nočních hodinách.Kdy je celý areál pod uzamčením. Větrání v pokoji je samozřejmě možné francouzským oknem v horní části, či otevřením celých francouzských dveří před balkónem. Pokoj s balkónem je menší o prostor právě kvůli balkónu.
Majitel

Anonym

одинокий путешественник, 4.1.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petra

Семья со взрослыми детьми, 20.11.2016

Čáslav Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Moc pěkné a čisté prostředí, ochotný a moc příjemný personál, skvělá lokalita (všude blízko).

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 30.10.2016

Česká republika

  • Overall rating
76 %
  • Milá a ochotná paní recepční, umístění penzionu v centru, hvězdné nebe vymalované na stropě :-)

  • Malý pokoj zařízený postarším nábytkem, velmi nepohodlná postel (měkká matrace umístěná na letité válendě), TV "bzučela", špatně funkční sprchová hlavice, chybí lampička na čtení (hlavní osvětlení v pokoji nebylo funkční).

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8
Penzion Alfa Poděbrady replied to this review.
Děkujeme klientce za její užitečný komentář. Škoda jen, že po odjezdu. Vědět tyto informace již při jejím pobytu, mohl personál učinit nápravu a klientce ihned vyhovět. Na každodenní otázku recepční, zda je vše v pořádku, zněla odpověď klientky, že ano. Tak věříme, že ano. Schovávat si kritiku až na hodnocení po odbydlení není pro samotného klienta moc nápomocné, naopak informovat nás je nezbytné. Majitel

Anonym

одинокий путешественник, 6.7.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Vysoké parkovné,coby klient!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.