+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Penzion Alfa Poděbrady Bewertungen

Hotelbewertung

89%
Sehr gut

by 19 reviews

  • Personal

    94%
  • Sauberkeit

    89%
  • Ausstattung

    89%
  • Komfort

    82%
  • Preis-leistungverhältnis

    88%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • Familie mit kleinen Kindern
  • Junges Paar
Sortieren nach:
Show:

Vladimír Hrdina

Gruppe von Freunden, 17.10.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Vzorová masáž i péče o klidné prožití víkendu

  • Manželské lůžko s mezerou mezi madracemi

Personál
9
Služby
7
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Michaela Škardová

Einzelreisende, 17.10.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Smíd Rudolf

Einzelreisende, 16.10.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Super

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zuzana Helclova

Einzelreisende, 9.10.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
9
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Jana Vladyková

andere Gruppe, 4.10.2017

Středočeský kraj

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Příjemná paní recepční i pracovnice wellness. Snídaně vynikající. Klid, příjemná atmosféra. Doporučuji všem.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan Šebek

Einzelreisende, 4.10.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Pobyt v penzionu Alfa jsme si užili společně s našimi kolegyněmi. Pěkný a klidný penzion, dobré služby a co se týče welnes bylo to velmi příjemné. Zároveň přálo i počasí. Počítáme s opakováním pobytu, zřejmě z jara až vše pokvete. Děkujeme. Šebkovi.

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Ivana Prokopová

Einzelreisende, 12.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
74 %
  • Velice milý a ochotný personál,

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Lenka Boštíková

Älteres Paar, 21.8.2017

Pardubický kraj

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Ubytování přímo na kolonádě, krásné prostředí. Luxusní wellnes služby. V okolních restauracích super gastronomický zážitek.

  • Příliš měkké matrace. Postrádali jsme věšák na oblečení případně ramínko. Na oblečení pouze šuplíky.

Personál
8
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonymus

Gruppe von Freunden, 3.8.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Krásné pokoje, velmi milá a ochotná paní recepční Mohla jsem vzít pejska .o)

  • Z důvodu obsazenosti hotelu nebylo poskytnuté parkovací místo

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion Alfa Poděbrady replied to this review.
Vážení hosté, děkujeme Vám za vyplnění recenze. Jsme rádi, že se Vám v našem penzionu líbilo a ceníme si pochvaly našeho personálu. Vzhledem k poloze v centru na lázeňské kolonádě je bohužel počet míst pro parkování omezen, omlouváme se za komplikaci. S pozdravem, tým penzionu Alfa

Anonymus

Familie mit Kindern, 23.7.2017

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Věra

Älteres Paar, 9.6.2017

Mělník Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Dobré umístění na kolonádě, milý personál.

  • Příliš měkké matrace, jinak jsme byli spokojeni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8
Penzion Alfa Poděbrady replied to this review.
Dobrý den Věro, děkujeme Vám za vyplnění recenze. Věříme, že bude Vaše hodnocení přínosné i pro další cestovatele. Rádi Vás v Poděbradech opět někdy přivítáme. S pozdravem, tým penzionu Alfa

Miroslav

Älteres Paar, 5.6.2017

Orlová-Lutyně Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Celkové prostředí.....

  • Někteří hosté byly v nočních hodinách hluční/bouchání dveří/

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6
Penzion Alfa Poděbrady replied to this review.
Dobrý den Miroslave, velmi Vám děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že se Vám pobyt vydařil a omlouváme se za nepříjemnosti s hlukem. Doufáme, že nám zachováte přízeň. S pozdravem z Poděbrad, tým penzionu Alfa

Anonymus

Einzelreisende, 18.5.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 8.5.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 24.2.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
64 %
  • vysoký poplatok za "parkovné"...začo poplatok ked parkovisko je úplne prázdne a nenazvala by som to parkoviskom ale zadný dvor. V kúpelni by to chcelo poriadne vyčistiť odparovač špina riadna, málo miesta v izbe, vetranie nemožné chýbalo mi otvoriť okno

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8
Penzion Alfa Poděbrady replied to this review.
Záporný komentář nás velmi překvapil už jen z důvodu, že nejsme hotel s nonstop recepcí a recepční vyšla vstříc klientce a čekala na její půlnoční příjezd ačkoliv máme nájezdy pouze do 18:00. Parkování je za poplatek z důvodu zamykání a bezpečnosti právě v nočních hodinách.Kdy je celý areál pod uzamčením. Větrání v pokoji je samozřejmě možné francouzským oknem v horní části, či otevřením celých francouzských dveří před balkónem. Pokoj s balkónem je menší o prostor právě kvůli balkónu.
Majitel

Anonymus

Einzelreisende, 4.1.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petra

Familie mit Kindern, 20.11.2016

Čáslav Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Moc pěkné a čisté prostředí, ochotný a moc příjemný personál, skvělá lokalita (všude blízko).

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 30.10.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
76 %
  • Milá a ochotná paní recepční, umístění penzionu v centru, hvězdné nebe vymalované na stropě :-)

  • Malý pokoj zařízený postarším nábytkem, velmi nepohodlná postel (měkká matrace umístěná na letité válendě), TV "bzučela", špatně funkční sprchová hlavice, chybí lampička na čtení (hlavní osvětlení v pokoji nebylo funkční).

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8
Penzion Alfa Poděbrady replied to this review.
Děkujeme klientce za její užitečný komentář. Škoda jen, že po odjezdu. Vědět tyto informace již při jejím pobytu, mohl personál učinit nápravu a klientce ihned vyhovět. Na každodenní otázku recepční, zda je vše v pořádku, zněla odpověď klientky, že ano. Tak věříme, že ano. Schovávat si kritiku až na hodnocení po odbydlení není pro samotného klienta moc nápomocné, naopak informovat nás je nezbytné. Majitel

Anonymus

Einzelreisende, 6.7.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Vysoké parkovné,coby klient!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.