+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Penzion Alfa Poděbrady Bewertungen

Hotelbewertung

89%
Sehr gut

by 23 reviews

  • Personal

    95%
  • Sauberkeit

    90%
  • Ausstattung

    90%
  • Komfort

    80%
  • Preis-leistungverhältnis

    87%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • Familie mit kleinen Kindern
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Junges Paar, 8.12.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Vlčková Drahomíra

Einzelreisende, 27.11.2017

Zlínský kraj

  • Gesamtbewertung
86 %
  • Na týdenní nebo víkendový pobyt velmi příznivý poměr cena /kvalita.... Vstřícný a příjemný personál. Výborná lokalita ubytování, vše v blízkém dosahu...

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Anonymus

Gruppe von Freunden, 20.11.2017

Královéhradecký kraj

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Velice příjemná a ochotná paní recepční, velice příjemná a milá paní masérka. Procedury dokonalé.

  • Chtělo by to víc masérek, aby si host mohl dokoupit další procedury. Balkonové dveře nedovírají, takže v pokoji je chladno. Topení také moc nehřeje. Teplá voda teče až po odpuštění velkého množství studené.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Anonymus

Gruppe von Freunden, 30.10.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Perfektní služby a personál.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Vladimír Hrdina

Gruppe von Freunden, 17.10.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Vzorová masáž i péče o klidné prožití víkendu

  • Manželské lůžko s mezerou mezi madracemi

Personál
9
Služby
7
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Michaela Škardová

Einzelreisende, 17.10.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Smíd Rudolf

Einzelreisende, 16.10.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Super

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zuzana Helclova

Einzelreisende, 9.10.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
9
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Jana Vladyková

andere Gruppe, 4.10.2017

Středočeský kraj

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Příjemná paní recepční i pracovnice wellness. Snídaně vynikající. Klid, příjemná atmosféra. Doporučuji všem.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan Šebek

Einzelreisende, 4.10.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Pobyt v penzionu Alfa jsme si užili společně s našimi kolegyněmi. Pěkný a klidný penzion, dobré služby a co se týče welnes bylo to velmi příjemné. Zároveň přálo i počasí. Počítáme s opakováním pobytu, zřejmě z jara až vše pokvete. Děkujeme. Šebkovi.

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Ivana Prokopová

Einzelreisende, 12.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
74 %
  • Velice milý a ochotný personál,

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Lenka Boštíková

Älteres Paar, 21.8.2017

Pardubický kraj

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Ubytování přímo na kolonádě, krásné prostředí. Luxusní wellnes služby. V okolních restauracích super gastronomický zážitek.

  • Příliš měkké matrace. Postrádali jsme věšák na oblečení případně ramínko. Na oblečení pouze šuplíky.

Personál
8
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonymus

Gruppe von Freunden, 3.8.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Krásné pokoje, velmi milá a ochotná paní recepční Mohla jsem vzít pejska .o)

  • Z důvodu obsazenosti hotelu nebylo poskytnuté parkovací místo

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion Alfa Poděbrady replied to this review.
Vážení hosté, děkujeme Vám za vyplnění recenze. Jsme rádi, že se Vám v našem penzionu líbilo a ceníme si pochvaly našeho personálu. Vzhledem k poloze v centru na lázeňské kolonádě je bohužel počet míst pro parkování omezen, omlouváme se za komplikaci. S pozdravem, tým penzionu Alfa

Anonymus

Familie mit Kindern, 23.7.2017

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Věra

Älteres Paar, 9.6.2017

Mělník Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Dobré umístění na kolonádě, milý personál.

  • Příliš měkké matrace, jinak jsme byli spokojeni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8
Penzion Alfa Poděbrady replied to this review.
Dobrý den Věro, děkujeme Vám za vyplnění recenze. Věříme, že bude Vaše hodnocení přínosné i pro další cestovatele. Rádi Vás v Poděbradech opět někdy přivítáme. S pozdravem, tým penzionu Alfa

Miroslav

Älteres Paar, 5.6.2017

Orlová-Lutyně Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Celkové prostředí.....

  • Někteří hosté byly v nočních hodinách hluční/bouchání dveří/

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6
Penzion Alfa Poděbrady replied to this review.
Dobrý den Miroslave, velmi Vám děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že se Vám pobyt vydařil a omlouváme se za nepříjemnosti s hlukem. Doufáme, že nám zachováte přízeň. S pozdravem z Poděbrad, tým penzionu Alfa

Anonymus

Einzelreisende, 18.5.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 8.5.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 24.2.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
64 %
  • vysoký poplatok za "parkovné"...začo poplatok ked parkovisko je úplne prázdne a nenazvala by som to parkoviskom ale zadný dvor. V kúpelni by to chcelo poriadne vyčistiť odparovač špina riadna, málo miesta v izbe, vetranie nemožné chýbalo mi otvoriť okno

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8
Penzion Alfa Poděbrady replied to this review.
Záporný komentář nás velmi překvapil už jen z důvodu, že nejsme hotel s nonstop recepcí a recepční vyšla vstříc klientce a čekala na její půlnoční příjezd ačkoliv máme nájezdy pouze do 18:00. Parkování je za poplatek z důvodu zamykání a bezpečnosti právě v nočních hodinách.Kdy je celý areál pod uzamčením. Větrání v pokoji je samozřejmě možné francouzským oknem v horní části, či otevřením celých francouzských dveří před balkónem. Pokoj s balkónem je menší o prostor právě kvůli balkónu.
Majitel

Anonymus

Einzelreisende, 4.1.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.