+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Penzion Alfa Poděbrady Recenzje

Ocena hotelu

87%
Bardzo dobrze

by 13 reviews

  • Personel

    95%
  • Czystość

    88%
  • Wyposażenie

    88%
  • Komfort

    78%
  • Cena

    85%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • rodzina z małym dzieckiem
  • dorośli
Sortuj według:
Show:

Ivana Prokopová

podróżujący w pojedynkę, 12.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
74 %
  • Velice milý a ochotný personál,

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Lenka Boštíková

para, 21.8.2017

Pardubický kraj

  • Cena ogólna
80 %
  • Ubytování přímo na kolonádě, krásné prostředí. Luxusní wellnes služby. V okolních restauracích super gastronomický zážitek.

  • Příliš měkké matrace. Postrádali jsme věšák na oblečení případně ramínko. Na oblečení pouze šuplíky.

Personál
8
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonim

grupa przyjaciół, 3.8.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Krásné pokoje, velmi milá a ochotná paní recepční Mohla jsem vzít pejska .o)

  • Z důvodu obsazenosti hotelu nebylo poskytnuté parkovací místo

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

rodzina ze starszym dzieckiem, 23.7.2017

Praha Česká republika

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Věra

para, 9.6.2017

Mělník Česká republika

  • Cena ogólna
84 %
  • Dobré umístění na kolonádě, milý personál.

  • Příliš měkké matrace, jinak jsme byli spokojeni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8
Penzion Alfa Poděbrady replied to this review.
Dobrý den Věro, děkujeme Vám za vyplnění recenze. Věříme, že bude Vaše hodnocení přínosné i pro další cestovatele. Rádi Vás v Poděbradech opět někdy přivítáme. S pozdravem, tým penzionu Alfa

Miroslav

para, 5.6.2017

Orlová-Lutyně Česká republika

  • Cena ogólna
88 %
  • Celkové prostředí.....

  • Někteří hosté byly v nočních hodinách hluční/bouchání dveří/

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6
Penzion Alfa Poděbrady replied to this review.
Dobrý den Miroslave, velmi Vám děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že se Vám pobyt vydařil a omlouváme se za nepříjemnosti s hlukem. Doufáme, že nám zachováte přízeň. S pozdravem z Poděbrad, tým penzionu Alfa

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 18.5.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 8.5.2017

Čeština

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 24.2.2017

Čeština

  • Cena ogólna
64 %
  • vysoký poplatok za "parkovné"...začo poplatok ked parkovisko je úplne prázdne a nenazvala by som to parkoviskom ale zadný dvor. V kúpelni by to chcelo poriadne vyčistiť odparovač špina riadna, málo miesta v izbe, vetranie nemožné chýbalo mi otvoriť okno

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8
Penzion Alfa Poděbrady replied to this review.
Záporný komentář nás velmi překvapil už jen z důvodu, že nejsme hotel s nonstop recepcí a recepční vyšla vstříc klientce a čekala na její půlnoční příjezd ačkoliv máme nájezdy pouze do 18:00. Parkování je za poplatek z důvodu zamykání a bezpečnosti právě v nočních hodinách.Kdy je celý areál pod uzamčením. Větrání v pokoji je samozřejmě možné francouzským oknem v horní části, či otevřením celých francouzských dveří před balkónem. Pokoj s balkónem je menší o prostor právě kvůli balkónu.
Majitel

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 4.1.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petra

rodzina ze starszym dzieckiem, 20.11.2016

Čáslav Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Moc pěkné a čisté prostředí, ochotný a moc příjemný personál, skvělá lokalita (všude blízko).

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 30.10.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
76 %
  • Milá a ochotná paní recepční, umístění penzionu v centru, hvězdné nebe vymalované na stropě :-)

  • Malý pokoj zařízený postarším nábytkem, velmi nepohodlná postel (měkká matrace umístěná na letité válendě), TV "bzučela", špatně funkční sprchová hlavice, chybí lampička na čtení (hlavní osvětlení v pokoji nebylo funkční).

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8
Penzion Alfa Poděbrady replied to this review.
Děkujeme klientce za její užitečný komentář. Škoda jen, že po odjezdu. Vědět tyto informace již při jejím pobytu, mohl personál učinit nápravu a klientce ihned vyhovět. Na každodenní otázku recepční, zda je vše v pořádku, zněla odpověď klientky, že ano. Tak věříme, že ano. Schovávat si kritiku až na hodnocení po odbydlení není pro samotného klienta moc nápomocné, naopak informovat nás je nezbytné. Majitel

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 6.7.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Vysoké parkovné,coby klient!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.